Welkom in mijn keuken!

Je suis Rosien. Ik ben een 24-jarige masterstudente voeding uit Limburg, sinds drie maanden samenwonend met mijn vriend in een appartement in Venlo.  Mijn keukenkastjes vol ervaringen over van alles en nog wat wil ik graag met jullie delen in mijn keuken, als je het mij vraagt de mooiste plek in elk huis. De keuken is natuurlijk de plek waar elke dag heerlijk eten bereid wordt, maar er is zoveel meer! De keuken is namelijk de plek waar iedereen samenkomt en het gesprek met elkaar aan gaat.  ‘s Morgens begint de dag er met de geur van vers gezette koffie om de hersenen aan het werk te zetten en de darmpjes een handje te helpen. Het is de plek waar alledaagse gesprekken gevoerd worden, waar ruzies ontstaan over het wel of niet doen van de afwas (ja, de vaatwasser is nog een groot gemis in mijn leven) om als de afwas dan gedaan wordt keihard mee te blèren op je favoriete muziek.

Zelf ben ik heel graag in de keuken. Ik hou ervan nieuwe gerechten uit te proberen, zeker als ze ook nog gezond zijn. Je gezondheid is toch je kostbaarste bezit!! Tijdens mijn bachelor geneeskunde en in mijn directe omgeving heb ik de afgelopen jaren veel geleerd over gezondheid en ziekte. Op dit moment breng ik veel tijd door in studieboeken op de universiteit om zoveel mogelijk te leren over de toekomst van gezonde voeding. Daarnaast vind ik het belangrijk tijd vrij te maken voor familie en vrienden. Lekker een wandeling maken op een vrije ochtend met een vriendin of helpen tuinieren bij mijn ouders thuis. Ik wil jullie graag een kijkje geven in mijn keuken en mijn visie delen over gezonde voeding en een gezonde levensstijl.

Dus, snuffel lekker rond, trek alle kastjes open en proef hier en daar aan mijn leven en alles wat ik daarin tegen kom!

Be my guest!

Rosien

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s